HÖSTENS MÅ BRA RESA TILL KROATIEN

Träna, vandra, cykla och sjung med Jessica & Christer 8/10-15/10

Jessica Tränar

Hälsopedagog, Personlig Tränare, Yogalärare, FaR-ledare samt gruppträningsinstruktör inom de flesta gruppträningsformer.
Verksam sedan 1988.

Söker du kompetens inom friskvård i alla former, har du hittat rätt!

Jag har stor erfarenhet av att coacha i gym, inspirera på träningskonvent, planera och därefter projektleda evenemang och större friskvårds projekt.
Jag bidrar långsiktigt med föreläsningar, personliga träningsupplägg, hälsoprofiler samt motiverande samtal vid livsstilsförändrinar, exempelvis när du har fått Fysisk aktivitet på Recept.

Min styrka är att jag har en mycket positiv grundinställning, vilket brukar smitta av sig i mitt yrkesutövande!

Då fysisk aktivitet i grupp, är en bra morot och bidragande faktor till bibehållen hälsa, är jag tillgänglig som Yogalärare och instruktör inom de flesta gruppträningsformer, både terminsvis och i kursform.

Uppdragen jag har idag är bland annat att planera och leda aktiviteter för personer med hjärt- & lungproblematik, för personer med funktionsvariationer, för seniorer och för nyförlösta mammor.  Alla kan vara med efter sin egen dagsform och förmåga.

Min ambition är främst att inspirera till att våga prova på något nytt och att ha kul!

Friskvård med mig

# Du har kanske varit inaktiv länge och tappat lusten för att röra på dig? Du är eller har varit sjukskriven? Du har kanske haft en depression, varit med om en olycka eller har svårigheter som gör att du inte har förmågan att träna på samma villkor som innan/andra? 

Jag har lång erfarenhet av att arbeta med den som har kämpat i uppförsbacke och har svårt att komma igång.

# Företaget, föreningen, familjen mfl önskar inspiration till bibehållen hälsa och motivation till att fortsätta på samma nivå?

Jag erbjuder inspirerande föreläsningar och fysisk aktivitet i alla former. Jag kan projektleda större friskvårdsprojekt samt leda pausaktiviteter på er nästa konferens/kick off, träningspass.

# Har du en önskan att lägga till med nya goda vanor inom hälsa, kost och fysisk aktivitet, men saknar motivation och någon som stöttar dig för att nå nästa nivå?

Jag erbjuder skräddarsydda program som du lätt kan göra hemma, utomhus, på resande fot och på jobbet. Jag stöttar dig genom hela processen och garanterar att du kommer att få valuta för din investering. ”Risken” är att du har kul och bli svettig på köpet!

Så vad väntar du på?

Nu är det dags att ta första steget! 

 

 

Kontakta mig

Så lägger vi upp en plan tillsammans!

Följ mig på sociala!

11 + 14 =

X