Jessica Sjunger

 Jag sjunger solo, i duo tillsammans med gitarrist eller pianist, eller med
ett kompband. Tillsammans med mina medmusikanter har vi en gedigen repertoar med allt från visor, psalmer, jazz, soul till pop, rock och mäktiga ballader. Musik och program som passar för alla tillfällen och åldrar.

Du kan lyssna på mig tillsamman med mina medmusikanter i VIDEOKLIPP längre ner på sidan. Kontakta mig så presenterar jag mer vad jag kan erbjuda i form av sång, musik och underhållning.

Jessica

Videoklipp

Jag erbjuder er

Jessica solo

 

Önskar ni solosång på Dopet, Bröllopet, 60-årsfesten eller minnesstunden?  Jag har stor erfarenhet av både små och stora evenemang och är van vid att planera, arrangera, leda och vara delaktig i programmet.  Jag har gedigen utbildning och har jobbat som sångerska, revyartist, skådespelerska och musikalartist sedan 1986. Mina uppdrag har varit allt ifrån att sjunga i dansband, artist i krogshower, på båtar och hotell i Sverige och utomlands. Bokar du mig sjunger jag antingen till bakgrundsmusik (singback), med eget komp eller med kyrkans musiker. Jag tar med mig noter/ackordanalys i rätt tonart, egen musikanläggning och ljus om det behövs.

Jessica med komp

 

Ju fler desto roligare, därför tar jag gärna med mig någon av mina duktiga musikanter: Lennart Lindblad på piano, Janne Jakobsson på gitarr eller mina vänner i bandet ”Cover Six”. 

DUO ”JESSICA med KOMP” tillsammans med Lennart Lindblad. Lennart är sedan många år Gustavsbergs scenstudios ständige kapellmästare. Lennart är även en fena på att arrangera musik, så inga av dina önskemål är omöjliga. Det kan vara finstämt, men också lite mer drag  och allsång. På programmet finns bland annat svenska visor, soul, schlagers, bossanova och ”the American songbook” jazz.  Perfekt inslag till fördrinken, på Bröllopet eller minnesstunden.

DUO ”J2” tillsammans med Janne Jacobsson. Janne och jag har musicerat ihop i olika konstellationer. Bland annat tillsammans i party-bandet ”Cover Six”.  I ”J2” blandar vi riviga allsångslåtar, av bland annat Beatles och Avicii, med att sjunga ballader som tidigare framförts av Adele och Queen. Vi tycker båda om att sjunga och bjuder på en hel del duetter.  Tillsammans har vi stor vana vid att spela på ex ”After Beach, After Ski och After Sail” samt att leda allsång och musikfrågesport. På våra spelningar är det inte ovanligt med allsångskör och spontandans. Perfekt inslag på ett Julbord-, en trädgårdsfest eller annan tillställning.

PARTYBANDET ”Cover Six”. Vill ni sätta fart på företagsfesten, Bröllopsdansen eller 50-årskalaset? Då tar jag med mig mina vänner i  ”Cover Six”. Vi har en gedigen repertoar och blandar de bästa låtarna från 50- talet till idag. Vi täcker därmed de flesta festdeltagarnas favoritmusik. Tillsammans har vi stor vana vid att leda en och annan allsång till fördrinken och att få igång dansen efter middagen.  Vi brukar få höra att våra kunder blir på glatt humör och svettiga när vi spelar – det är gott betyg. Så vill ni ha en lyckad fest- ring oss! 

Vi har eget ljud- och ljus. Vår sättning är:  Janne, gitarr & sång, Stickan, gitarr & sång, Hasse, trummor & sång, Tommy, bas & sång, Jessica, sång & percussion, samt Lennart keyboard & sång.

Kontakta mig

Kontakta gärna mig så kan vi tillsammans ta fram en bra lösning på vad som passar er högtid eller fest allra bäst. Är Ni osäkra på vilken musik Ni vill höra eller vad som passar bra hjälper jag gärna till med förslag.

Följ mig på sociala!

7 + 13 =

X